Ποιοί είμαστε


ΤΟ Myrό Antiques House υπηρετεί με συνέπεια τον χώρο της ποιοτικής αντίκας και Τέχνης από το 1996, καταρχήν με καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Παύλου Μελά 46, Νικηφόρου Φωκά 8), ενώ από τον Μάιο του 2009 και έπειτα στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, σε κτίριο 1100τμ., τριών επιπέδων, που λειτουργεί ως εκθετήριο αντικών, παλαιοπωλείο, γκαλερί, και οίκος δημοπρασιών. Διαβάστε περισσότερα στις ενότητες της ιστοσελίδας μας, ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΟ Myrό Antiques House διαθέτει μια μόνιμη συλλογή με κλασσικούς πίνακες, μια διακριτή συλλογή με έργα σύγχρονης Τέχνης, έχει συλλογή από αντίκες και οργανώνει δημοπρασία (Estate Sale) τη πρώτη Τετάρτη κάθε δεύτερου μήνα στις εγκαταστάσεις του στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης.

Επιχειρούμε μία παρουσίαση των δραστηριοτήτων, πρωτοβουλιών και δράσεων του επιχειρηματία Σταύρου Μυρωνίδη και των συνεργατών του, μέσω του γνωστού και ως Myrό Group. Με αιχμή του δόρατος το Myrό Antiques House  μία ομάδα εξειδικευμένων ανθρώπων σε ποικιλία αντικειμένων επιδιώκουν την υπεροχή στην υλοποίηση καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών και δράσεων.


ANTIQUES & COLLECTIONS

Ο Οίκος μας διαχειρίζεται συλλογές με σκοπό την διάθεση τους σε συλλέκτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μεμονομένα αντικείμενα κατά καιρούς ακολουθούν την δημοπρατική οδό.

Myrό Collections
Γλώσσα: Αγγλικά
Site με συλλογές αντίκας, γλυπτών, σύγχρονης και κλασσικής τέχνης που επιτύχαμε να προωθήσουμε σε συλλέκτες στο εξωτερικό. Μπορεί τα εικονιζόμενα αντικείμενα, έπιπλα, έργα τέχνης κλπ., να μην βρίσκονται στα χέρια μας πια, αλλά έχουμε πολλά ανάλογα από κάθε είδος αντικειμένου που θα δείτε στην ιστοσελίδα. Πρακτικά, σε αυτή την σελίδα αντικατοπτρίζεται η δραστηριότητα μας στους  χώρους της τέχνης και της αντίκας.  Επιπλέον, μπορείτε να δείτε όλα τα γλυπτά που παρήγαγε το Διεθνές Θερινό Συμπόσιο της Greek Marble Initiative. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Myro Philhellenic Clocks
Γλώσσα: Ελληνικά
Ο Οίκος μας διαθέτει προς αγορά φιλελληνικά ρολόγια, αλλά και εξαιρετικά επιτραπέζια ρολόγια αντίκες (στυλ και εποχής) με άλλα θέματα και διάφορων περιόδων, όπως και επιδαπέδια ρολόγια – αντίκες της εποχής του πανευρωπαϊκού ανταγωνισμού για την τεχνική υπεροχή ακρίβειας στην μέτρηση του χρόνου. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Myrό Guns & Armour
Γλώσσα: Ελληνικά
Συνοπτική παρουσίαση αντικειμένων από συλλογές με στολίδια, όπλα, και άλλα συλεκτικά είδη που έχουν κατασκευαστεί στην περιοχή μας (Βαλκάνια, Τουρκία και Ελλάδα) στα τέλη του 18ου και τις αρχές του 19ου αιώνα. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Myrό Art Nouveau
Γλώσσα: Αγγλικά
Εισαγωγή σε ένα από τα σημαντικότερα στυλ design που επηρεάζει ακόμα καίρια την εποχή μας. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Δανιήλ Δανιήλ by
Myrό Antiques House
Γλώσσα: Ελληνικά
Γνωριμία με έναν από τους τελευταίους κλασσικούς. Ο Οίκος μας εκπροσωπεί την οικογένεια του εκλιπόντος ζωγράφου και διαχειρίζεται συλλογή σημαντικών έργων του.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.


ARTS


Myrό Gallery
Γλώσσα: Ελληνικά
Η ιστοσελίδα της Myrό Gallery της Θεσσαλονίκης, που λειτουργεί ως ποιλυχώρος φιλοξενώντας στις αίθουσες της πολαπλές εκθέσεις, από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιούνιο, σε ετήσια βάση. Η γκαλερί ιδρύθηκε το 2011 από τον Σταύρο Μυρωνίδη και διευθύνεται από τον Πάρη Καπράλο. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Myrό Success Stories
Γλώσσα: Αγγλικά
Η Myrό Gallery διαχειρίζεται ενεργά νέους καλλιτέχνες, τα έργα τους και την φήμη τους, επιτυγχάνοντας να δημιουργεί νέους συλλέκτες για τους πλέον ανερχόμενους από αυτούς. Σε αυτό το blog μοιραζόμαστε τα “success stories” νέων καλλιτεχνών οι συνεργασία με τους οποίους έχει αποφέρει μετρήσιμους και σημαντικούς καρπούς. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

SCULPTURE
Με έδρα τις εγκαταστάσεις του Myrό Antiques House στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης λαμβάνει χώρα διαρκής διαδικασία υλοποίησης συνεργασίας του Οίκου και της Myrό Gallery με εγκαθιδρυμένους έλληνες και ξένους γλύπτες

Greek Marble Initiative
Γλώσσα: Αγγλικά
Blog που παρουσιάζει το περυσινό θετινό συμπόσιο της Greek Marble Initiative, προσφέρει βιογραφικά για κάθε καλλιτέχνη και αναφορά στις διεθνείς επιτυχίες του, μαζί με φωτογραφίες των γλυπτών του καθενός, αλλά και νέα για την περεταίρω πορεία τους εντός και εκτός της Greek Marble Initiative.  Η σελίδα είναι υπό (ανα)κατακευή. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

PUBLICATIONS
Arts and Antiques Magazine
Γλώσσα: Ελληνικά, Αγγλικά και Ρωσικά
Η ηλεκτρονική έκδοση του έντυπου freepress περιοδικού Arts & Antiques που κυκλοφορεί σε τριμηνιαία βάση στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η ηλεκτρονική έκδοση έχει και ανεξάρτητη ύλη από την έντυπη, η οποία ανανεώνεται καθημερινά. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.


REAL ESTATE

Myrό Real Estate/Greek Islands for sale
Γλώσσα: Αγγλικά
Εξειδικευμένος τομέας του Myrό Antiques House που ασχολείται πωλήσεις νησιών, μεγάλων εκτάσεων και εξαιρετικών ακινήτων. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.


Αρχική
Ποιοί είμαστε
Δημοπρασίες
_40η Δημοπρασία Αντικών & Τέχνης, 5 Οκτωβρίου 2014
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ
- Δημοπρασία 30ης Ιουλίου 2014
- 11 Ιουνίου 2014 | Δημοπρασία συλλογής σοβιετικού ρεαλισμού στο ΜΜΣΤ
- Δημοπρασία 4ης Ιουνίου 2014
- Δημοπρασία 2ης Απρίλη 2014
- Δημοπρασία 5ης Φεβρουαρίου 2014
- Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013
- Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013
- Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013
- Τετάρτη 24 Απριλίου 2013: Δημοπρασία Χαλιών
- Τετάρτη 3 Απριλίου 2013
- Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013
- Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012
- Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012
- Δημοπρασία Ελληνικής Σύγχρονης Τέχνης: Σχέδια & Χαρακτικό (Θέατρο Αυλαία, Θεσσαλονίκη, 7 Νοεμβρίου 2012)
Evening Sale Auction of Young Greek Visual Artists, Macedonian Museum of Contemporary Art, Thessaloniki, Thursday the 6th of November 2014, at 21:00
Συλλογές
ΑΝΤΙΚΕΣ | Συλλογή όπλων, διακοσμητικών & κοσμημάτων
ΤΕΧΝΗ | Συλλογή Δανιήλ Δανιήλ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ | Συλλογή εποχής Σοβιετικού Ρεαλισμού Βασίλη Κωνσταντίνου
Εκδόσεις
Arts & Antiques Magazine
Συμπόσια & Εκδηλώσεις
> Arts & Antiques Fair
> Arts & Antiques Fair 2012
> Δημοσιότητα
> Συμμετοχές
> Greek Marble Initiative
- Σχετικά με το Θερινό Διεθνές Συμπόσιο Γλυπτικής σε Ελληνικό μάρμαρο
- Δείτε όλα τα γλυπτά
- Νεα & Εξελίξεις
> Βραδυά Opera & Κλασσικού Τραγουδιού
Χορηγίες
> Χορηγός για 2η χρονιά του Ατρόμητου Αγίου Αντωνίου Θεσσαλονίκης
Γραφείο Τύπου
Δελτία Τύπου
Τηλεοπτικές Συνεντεύξεις
Επικοινωνία
Εταιρικό Προφίλ

Facebook_Follow_Links

Συνδεθείτε με την σελίδα μας:

Συνδεθείτε με τον Σταύρο Μυρωνίδη:

from MYRO on Vimeo.